Passa al contingut principal

Mantenimiento del sistema muscular

1.1 ¿Como mantindre el sistema muscular en bones condicions? 


-1. S'ha de tindre una bona dieta La dieta no pot contindre excés de greixos, ja que no es metabolitzen completament, produint sobrecàrrega. L'ideal és una dieta rica en sucres i vitamines.

 Dilluns

·Desdejuni 
 250 gr. de truita de clares.
 80 gr. de cereals tipus Special K.
 1 peça de fruita.
 10 gr. d'oli de lli.

·Menjar 

 200 gr. de cuixes de pollastre.
 75 gr. d'arròs integral.
 200 gr. d'ensalada d'encisam, tomaca i ceba.
 15 gr. d'oli d'oliva.

·Entre hores
 775 gr. de iogurt desnatat.
 1 peça de fruita.

·Sopar
 210 gr. de rap.
 440 gr. d'espàrrecs blancs.
 15 gr. d'oli d'oliva.



Dimarts

·Desdejuni 

 200 gr. de formatge Burgos.
 140 gr. de cereals All Bran.
 140 gr. de maduixes i taronja.
 10 gr. de lecitina de soja.

·Menjar
 180 gr. de pit de titot.
 75 gr. de pasta integral.
 200. endibias, cebolletas y pepinillos.
 15 gr. d'oli d'oliva.

·Entre hores
 150 gr. de tonyina natural.
 100 gr. de pa de ségol.

·Sopar
 185 gr. de noliegen.
 115 gr. de pésols.
 15 gr. d'oli d'oliva.

Dimecres

·Desdejuni
 250 gr. de truita de clares.
 80 gr. de cereals tipus Special K.
 1 pomelo. 10 gr. d'oli de lli.

·Menjar
 165 gr. de llentilles.
 370 gr. de creïlla cuita.
 200 gr. d'ensalada d'escarola, tomaca i dacsa.
 15 gr. d'oli d'oliva.

·Entre hores
 775 gr. de iogurt desnatat.
 1 peça de fruita.

·Sopar
 375 gr. de polp.
 375 gr. de xampinyons.
 15 gr. d'oli d'oliva.

Dijous

·Desdejuni
 185 gr. de formatge Villalón.
 140 gr. de cereals All-Bran.
 140 gr. de maduixes i taronja.
 10 gr. de lecitina de soja.

·Menjar
 180 gr. de pit pollastre.
 75 gr. d'arròs integral.
 200 gr. d'ensalada de cors, pimentó i ceba.
 15 gr. d'oli d'oliva.

·Entre hores 
 150 gr. de tonyina natural.
 100 gr. de pa de ségol.

·Sopar
 185 gr. de noliegen.
 115 gr. de pésols.
 15 gr. d'oli d'oliva.

Dimecres

·Desdejuni
 250 gr. de truita de clares.
 80 gr. de cereals tipus Special K.
 1 pomelo.
 10 gr. d'oli de lli.

·Menjar
 165 gr. de llentilles.
 370 gr. de creïlla cuita.
 200 gr. d'ensalada d'escarola, tomaca i dacsa.
 15 gr. d'oli d'oliva.

·Entre hores 
 775 gr. de iogurt desnatat.
 1 peça de fruita.

·Sopar
 375 gr. de polp.
 375 gr. de xampinyons.
 15 gr. d'oli d'oliva.

Dijous 

·Desdejuni
 185 gr. de formatge Villalón.
 140 gr. de cereals All-Bran.
 140 gr. de maduixes i taronja.
 10 gr. de lecitina de soja.

·Menjar
 180 gr. de pit pollastre.
 75 gr. d'arròs integral.
 200 gr. d'ensalada de cors, pimentó i ceba.
 15 gr. d'oli d'oliva.
 
·Entre hores 
 190 gr. de titot fred.
 140 gr. de pa integral de motle.

·Sopar 
 245 gr. de rèmol.
 210 gr. d'espinacs.
 15 gr. d'oli d'oliva.
 
Divendres

·Desdejuni
 250 gr. de truita de clares.
 80 gr. de cereals tipus Special K.
 1 pomelo.
 10 gr. d'oli d'oliva.

·Menjar
 180 gr. d'hamburguesa de titot.
 75 gr. de pasta integral.
 200 gr. d'ensalada de col llombarda i tomaquets.
 15 gr. d'oli d'oliva.
 
·Entre hores 
 775 gr. de iogurt desnatat.
 1 peça de fruita.

·Sopar 
 250 gr. de lluç.
 330 gr. de bledes.
 15 gr. d'oli d'oliva

Dissabte

·Desdejuni
 115 gr. de formatge manxec.
 140 gr. de cereals All-Bran.
 140 gr. de maduixes i taronja.
 10 gr. de lecitina de soja.

·Menjar
 90 gr. de tofú.
 370 gr. de creïlla cuita.
 200 gr. d'ensalada de soja, pimentó i ceba.
 15 gr. d'oli d'oliva.

·Entre hores 
 190 gr. de pollastre fred.
 85 gr. de coques d'arròs.

·Sopar
 230 gr. de daurada.
 225 gr. de carabasseta.
 15 gr. d'oli d'oliva.
 

(El diumenge és un dia lliure però no s'ha d'ingerir un numere elevat de greixos.)


Redactat i publicat per: Adrián Francés

Comentaris