1.1 ¿Como mantindre el
sistema muscular en bones condicions?
-1. S'ha de tindre una bona dieta La dieta no pot contindre excés de greixos, ja que no es metabolitzen completament, produint sobrecàrrega. L'ideal és una dieta rica en sucres i vitamines.
Dilluns
·Desdejuni
250 gr. de truita de clares.
80 gr. de cereals tipus Special K.
1 peça de fruita.
10 gr. d'oli de lli.
·Menjar
200 gr. de cuixes de pollastre.
75 gr. d'arròs integral.
200 gr. d'ensalada d'encisam, tomaca i ceba.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
775 gr. de iogurt desnatat.
1 peça de fruita.
·Sopar
210 gr. de rap.
440 gr. d'espàrrecs blancs.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dimarts
·Desdejuni
200 gr. de formatge Burgos.
140 gr. de cereals All Bran.
140 gr. de maduixes i taronja.
10 gr. de lecitina de soja.
·Menjar
180 gr. de pit de titot.
75 gr. de pasta integral.
200. endibias, cebolletas y pepinillos.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
150 gr. de tonyina natural.
100 gr. de pa de ségol.
·Sopar
185 gr. de noliegen.
115 gr. de pésols.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dimecres
·Desdejuni
250 gr. de truita de clares.
80 gr. de cereals tipus Special K.
1 pomelo. 10 gr. d'oli de lli.
·Menjar
165 gr. de llentilles.
370 gr. de creïlla cuita.
200 gr. d'ensalada d'escarola, tomaca i dacsa.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
775 gr. de iogurt desnatat.
1 peça de fruita.
·Sopar
375 gr. de polp.
375 gr. de xampinyons.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dijous
·Desdejuni
185 gr. de formatge Villalón.
140 gr. de cereals All-Bran.
140 gr. de maduixes i taronja.
10 gr. de lecitina de soja.
·Menjar
180 gr. de pit pollastre.
75 gr. d'arròs integral.
200 gr. d'ensalada de cors, pimentó i ceba.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
150 gr. de tonyina natural.
100 gr. de pa de ségol.
·Sopar
185 gr. de noliegen.
115 gr. de pésols.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dimecres
·Desdejuni
250 gr. de truita de clares.
80 gr. de cereals tipus Special K.
1 pomelo.
10 gr. d'oli de lli.
·Menjar
165 gr. de llentilles.
370 gr. de creïlla cuita.
200 gr. d'ensalada d'escarola, tomaca i dacsa.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
775 gr. de iogurt desnatat.
1 peça de fruita.
·Sopar
375 gr. de polp.
375 gr. de xampinyons.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dijous
·Desdejuni
185 gr. de formatge Villalón.
140 gr. de cereals All-Bran.
140 gr. de maduixes i taronja.
10 gr. de lecitina de soja.
·Menjar
180 gr. de pit pollastre.
75 gr. d'arròs integral.
200 gr. d'ensalada de cors, pimentó i ceba.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
190 gr. de titot fred.
140 gr. de pa integral de motle.
·Sopar
245 gr. de rèmol.
210 gr. d'espinacs.
15 gr. d'oli d'oliva.
Divendres
·Desdejuni
250 gr. de truita de clares.
80 gr. de cereals tipus Special K.
1 pomelo.
10 gr. d'oli d'oliva.
·Menjar
180 gr. d'hamburguesa de titot.
75 gr. de pasta integral.
200 gr. d'ensalada de col llombarda i tomaquets.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
775 gr. de iogurt desnatat.
1 peça de fruita.
·Sopar
250 gr. de lluç.
330 gr. de bledes.
15 gr. d'oli d'oliva
Dissabte
·Desdejuni
115 gr. de formatge manxec.
140 gr. de cereals All-Bran.
140 gr. de maduixes i taronja.
10 gr. de lecitina de soja.
·Menjar
90 gr. de tofú.
370 gr. de creïlla cuita.
200 gr. d'ensalada de soja, pimentó i ceba.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
190 gr. de pollastre fred.
85 gr. de coques d'arròs.
·Sopar
230 gr. de daurada.
225 gr. de carabasseta.
15 gr. d'oli d'oliva.
(El diumenge és un dia lliure però no s'ha d'ingerir un numere elevat de greixos.)
Redactat i publicat per: Adrián Francés
-1. S'ha de tindre una bona dieta La dieta no pot contindre excés de greixos, ja que no es metabolitzen completament, produint sobrecàrrega. L'ideal és una dieta rica en sucres i vitamines.
Dilluns
·Desdejuni
250 gr. de truita de clares.
80 gr. de cereals tipus Special K.
1 peça de fruita.
10 gr. d'oli de lli.
·Menjar
200 gr. de cuixes de pollastre.
75 gr. d'arròs integral.
200 gr. d'ensalada d'encisam, tomaca i ceba.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
775 gr. de iogurt desnatat.
1 peça de fruita.
·Sopar
210 gr. de rap.
440 gr. d'espàrrecs blancs.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dimarts
·Desdejuni
200 gr. de formatge Burgos.
140 gr. de cereals All Bran.
140 gr. de maduixes i taronja.
10 gr. de lecitina de soja.
·Menjar
180 gr. de pit de titot.
75 gr. de pasta integral.
200. endibias, cebolletas y pepinillos.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
150 gr. de tonyina natural.
100 gr. de pa de ségol.
·Sopar
185 gr. de noliegen.
115 gr. de pésols.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dimecres
·Desdejuni
250 gr. de truita de clares.
80 gr. de cereals tipus Special K.
1 pomelo. 10 gr. d'oli de lli.
·Menjar
165 gr. de llentilles.
370 gr. de creïlla cuita.
200 gr. d'ensalada d'escarola, tomaca i dacsa.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
775 gr. de iogurt desnatat.
1 peça de fruita.
·Sopar
375 gr. de polp.
375 gr. de xampinyons.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dijous
·Desdejuni
185 gr. de formatge Villalón.
140 gr. de cereals All-Bran.
140 gr. de maduixes i taronja.
10 gr. de lecitina de soja.
·Menjar
180 gr. de pit pollastre.
75 gr. d'arròs integral.
200 gr. d'ensalada de cors, pimentó i ceba.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
150 gr. de tonyina natural.
100 gr. de pa de ségol.
·Sopar
185 gr. de noliegen.
115 gr. de pésols.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dimecres
·Desdejuni
250 gr. de truita de clares.
80 gr. de cereals tipus Special K.
1 pomelo.
10 gr. d'oli de lli.
·Menjar
165 gr. de llentilles.
370 gr. de creïlla cuita.
200 gr. d'ensalada d'escarola, tomaca i dacsa.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
775 gr. de iogurt desnatat.
1 peça de fruita.
·Sopar
375 gr. de polp.
375 gr. de xampinyons.
15 gr. d'oli d'oliva.
Dijous
·Desdejuni
185 gr. de formatge Villalón.
140 gr. de cereals All-Bran.
140 gr. de maduixes i taronja.
10 gr. de lecitina de soja.
·Menjar
180 gr. de pit pollastre.
75 gr. d'arròs integral.
200 gr. d'ensalada de cors, pimentó i ceba.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
190 gr. de titot fred.
140 gr. de pa integral de motle.
·Sopar
245 gr. de rèmol.
210 gr. d'espinacs.
15 gr. d'oli d'oliva.
Divendres
·Desdejuni
250 gr. de truita de clares.
80 gr. de cereals tipus Special K.
1 pomelo.
10 gr. d'oli d'oliva.
·Menjar
180 gr. d'hamburguesa de titot.
75 gr. de pasta integral.
200 gr. d'ensalada de col llombarda i tomaquets.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
775 gr. de iogurt desnatat.
1 peça de fruita.
·Sopar
250 gr. de lluç.
330 gr. de bledes.
15 gr. d'oli d'oliva
Dissabte
·Desdejuni
115 gr. de formatge manxec.
140 gr. de cereals All-Bran.
140 gr. de maduixes i taronja.
10 gr. de lecitina de soja.
·Menjar
90 gr. de tofú.
370 gr. de creïlla cuita.
200 gr. d'ensalada de soja, pimentó i ceba.
15 gr. d'oli d'oliva.
·Entre hores
190 gr. de pollastre fred.
85 gr. de coques d'arròs.
·Sopar
230 gr. de daurada.
225 gr. de carabasseta.
15 gr. d'oli d'oliva.
(El diumenge és un dia lliure però no s'ha d'ingerir un numere elevat de greixos.)
Redactat i publicat per: Adrián Francés
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada